B-TechFlow Arena - Szabályzat

Logo

Szabályzat

Ezen szabályzat pontjait minden B‑TechFlow Arena egységben regisztrált tag tudomásul vette és elfogadta a regisztrációjával.

Ezen az oldalon a szabályzat aktuálizált verzióját láthatod, minden regisztrált tagunknak kötelessége betartani az itt felsorolt összes szabályt függetlenül attól, hogy a szabályzat az illető tagsága után bővült vagy módosult, ezt a regisztrációddal tudomásul vetted és elfogadtad.

A szabályzat betartása minden jelenlévő érdekét szolgálja ezért erre különösen figyelünk, aki nem tartja be a szabályokat az kitiltásban részesülhet és többet nem veheti igénybe semmilyen szolgáltatásunkat, az épület biztonsági rendszerén kívül saját fejlesztésű belső rendszerünk működik biztonságiszolgálat közreműködésével így ha kitiltott egyén próbál belépni azonnal látjuk és kitessékeljük, mindenki ennek tudatában viselkedjen.

Regisztrációs folyamat: Kétlépcsős regisztráció van nálunk, először itt a weboldalon kell regisztrálnod a következő linken keresztül: regisztrálnod, amennyiben ez nem történik meg nem léphetsz a B‑TechFlow Arena üzletterületére. A regisztráció következő lépése, hogy személyesen kell megjelenned üzletünkben a személyi igazolványoddal ahol az illetékes személyzeti tag dönt a regisztrációd véglegesítéséről, amennyiben a regisztrációd elutasításra kerül nem vagyunk kötelesek és nem is fogjuk megindokolni az elutasítás okait.

Belépési folyamat: Amikor belépsz az üzlet területére a bejárati ajtónál lévő biztonsági őr kötelessége ellenőrizni téged a rendszerben a személyi igazolványod alapján, amennyiben benne vagy és nem jelez a rendszer problémát veled kapcsolatban beléphetsz az épületbe, amennyiben még nem jelez a rendszer először regisztrálnod kell és utána dönt a regisztrációd véglegesítéséről a vezetőségünk bent lévő tagja.

A regisztráció mindenki számára kötelező és a személyi igazolványodnak is mindig nálad kell lennie, ezek hiányában nem tartózkodhatsz az üzlet területén.

Legendává válás folyamata: Szolgáltatásaink folyamatosan bővülnek különböző kihívásokkal, amikben ha valaki kimagaslóan teljesít bekerül legendáink közé. Az aktuális Top 1 rekord megdöntése esetén nyeremény is jár, ahány hétig nem sikerült megdönteni az előző rekordot annyi nap ingyenes játéktermi használat jár az új Top 1 rekordernek, tehát ha valaki rekordját 1 teljes év után döntik meg, akkor az új rekorder 52 nap ingyenes játéktermi használatot kap nyereményként. Csak a személyzet által mért rekordkísérletet ismerjük el hivatalos rekordként.

 • Minden szolgáltatásunk használata regisztrációhoz kötött és csak a belépési folyamat után vehető igénybe, ezek hiányában a szolgáltatások igénybe vétele TILOS! Amennyiben így történne az azonnali kitiltást von maga után.
 • A játéktermi eszközök (A továbbiakban: Játék) csak rendeltetésszerűen használhatóak, ellenkező esetben a játék használóját (A továbbiakban: Játékos) terhelik a játék javításával illetve cseréjével kapcsolatban felmerülő költségek. Amennyiben ennek nem hajlandó eleget tenni a játékos abban az esetben az illető rongálást követ el és büntetőeljárást indítunk ellene, ezt a regisztrációddal tudomásul vetted és elfogadtad. Együttműködés hiányában az illető azonnali kitiltásban részesül.
 • A játékok használatához szükséges eszközöket (darts nyilak, biliárd golyók, léghoki korong stb.) csak a személyzet tagjaitól kérhetőek ki, kikéréskor felírják a személyi azonosítód majd miután végeztél vissza kell vidd az illetékes személyzeti tagnak aki ellenőrzi a játék állapotát, amennyiben ez nem történne meg és utólag bármilyen rongálást veszünk észre a játéknál abban az esetben a játék javításával kapcsolatos költségek téged terhelnek!
 • A játékokat TILOS szerencsejáték formájában használni, erről jogszabály bővebben

  Szerencsejáték minden olyan játék, amelyben a játékos pénz fizetése, vagy vagyoni érték nyújtása fejében, meghatározott feltételek fennállása vagy bekövetkezése esetén pénznyereményre, vagy más vagyoni értékű nyereményre válik jogosulttá. A nyerés vagy a vesztés kizárólag, vagy túlnyomórészt a véletlentől függ. E törvény alkalmazásában szerencsejátéknak minősül a fogadás is.

  Amennyiben bárki szerencsejáték jellegű tevékenységet folytatna az azonnali kitiltást von maga után.
 • Az üzlet területén TILOS bármilyen konfliktus helyzet provokálása és mások élményének megzavarása. Amennyiben így történne az kitiltást vonhat maga után.
 • Ha egy játék épp foglalt és igénybe szeretnéd venni azt az aktuális játékossal tudod megbeszélni. Az eszközök maximális használati ideje 1 óra (Kivétel az az eszköz, aminek külön van meghatározva a használati ideje), amennyiben ez letelik és más is igényt tart az eszköz használatára abban az esetben a jelenlegi játékosnak át kell adnia. Amennyiben nem juttok kompromisszumra és ebből konfliktus alakul ki az kitiltást vonhat maga után.
 • Ha valamely szolgáltatásunkat fizetés nélkül kísérled meg igénybe venni az kitiltást vonhat maga után.
 • Az üzletben minden nap 18:00-ig korlátozott hangerővel tudunk üzemelni annak érdekében, hogy a többi bérlőt ne zavarjuk, ezt minden tagunknak KÖTELEZŐ tiszteletben tartania! Amennyiben nem így történne az kitiltást vonhat maga után.
 • A konyha területére CSAK A SZEMÉLYZET TAGJAI LÉPHETNEK BE! Amennyiben engedély nélkül kísérelsz meg belépni a konyhába az kitiltást vonhat maga után.
 • A bárpultok mögé CSAK A SZEMÉLYZET TAGJAI LÉPHETNEK BE! Amennyiben engedély nélkül kísérelsz meg a bárpultok mögé menni az kitiltást vonhat maga után.
 • Az üzlet játéktermi egységében étel- és italfogyasztás a játékoknál TILOS! Amennyiben így történne az kitiltást vonhat maga után.
 • Az üzletben 18 év alattiaknak nem szolgálhatunk ki alkoholtartalmú italokat! Ne is kérd a személyzet tagjaitól, hogy kivételezzenek veled, amennyiben így történik az kitiltást vonhat maga után.
 • A B‑TechFlow Arena étel/ital challengeken csak 18 év felettiek vehetnek részt saját felelősségre, ezt a regisztrációddal tudomásul vetted és elfogadtad. Ne is kérd a személyzet tagjaitól, hogy kivételezzenek veled, amennyiben így történik az kitiltást vonhat maga után.
 • Az üzletbe kintről behozott ételt/italt fogyasztani TILOS! Amennyiben így történik az azonnali kitiltást von maga után.
 • Az üzlet területén bármilyen kábítószer birtoklása és értékesítése TILOS! Amennyiben így történne az azonnali kitiltást von maga után.
 • Bármilyen itt lévő tulajdon teljes vagy részleges eltulajdonítása TILOS! Amennyiben így történne az azonnali kitiltást von maga után és az illető ellen büntetőeljárást indítunk.
 • Az általad behozott értékekért nem vállalunk felelősséget! Amennyiben lopás gyanúja merülne fel azt kérjük jelezd a személyzetnek és kivizsgáljuk az ügyet.
 • Zenét kizárólag csak az illetékes személyzeti tag indíthat, más nem kezelheti a zenelejátszó egységet csak külön engedéllyel! Zenekéréseket nem áll módunkban teljesíteni, amennyiben hiányolsz valamilyen zenét a playlistekről jelezd az illetékes személyzeti tag felé, ő felírja és ha úgy ítéljük meg akkor bővítjük a zenével a playlistet.
 • Az üzlet területén TILOS a dohányzás és az elektromos cigaretta használata, csak az utcán és az udvaron kijelölt helyen lehet dohányozni. Amennyiben így történne az azonnali kitiltást von maga után.
 • Minden igénybe vett eszköz és helyiség (beleértve az épület folyosóit és a mellékhelyiségeket) tisztántartása KÖTELEZŐ! Amennyiben nem így történne az azonnali kitiltást von maga után.
 • Az egész épület területén kamerarendszerek üzemelnek, amik folyamatosan rögzítik az épület területén történő eseményeket, ezt a regisztrációddal tudomásul vetted és elfogadtad. A rögzített felvételek csak polgár és büntetőjogi eljáráskor kerülnek felhasználásra, továbbá jogunk van bármikor visszanézni a felvételeket amennyiben a helyzet indokolttá teszi (pl. lopás, verekedés, garázdálkodás stb.).
 • Az üzletben kép- és hangfelvételek készülhetnek, továbbá ezen felvételek megosztásra kerülhetnek a B‑TechFlow Arena közösségi oldalain (Facebook, Instagram) előzetes egyeztetés/hozzájárulás nélkül, ezt a regisztrációddal tudomásul vetted és elfogadtad.
 • Minden szervezett eseményünk belépő köteles és az esemény időtartama alatt kiemelten betartatjuk a szabályzatot mindenkivel, bárki aki megzavarja viselkedésével az eseményen részt vevőket azt kitessékeljük és kitiltást vonhat maga után. A belépő csak egyszeri használatra jogosít, ha elhagytad az épületet és újra szeretnél belépni az eseményre akkor a belépőt is újra ki kell váltanod!
 • Amennyiben kitiltásra kerülne sor és nem távozol önszántadból, akkor a személyzet illetékes tagjai ki fognak tessékelni, ezt a regisztrációddal tudomásul vetted és elfogadtad.